FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za srijedu, 3. studenog

Autor: dsta
ZAGREB, 3. studenog 2010. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 3. studenog.

ZAGREB - Predsjednik Republike Ivo Josipović održati će V. sastanak Savjeta za gospodarstvo (12,00 sati, Ured Predsjednika, Pantovčak 241).

POŽEGA - Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor posjetit će tvornicu namještaja „Spin Valis“ kako bi se upoznala s poslovnim rezultatima (10 sati, Industrijska 24).

RIJEKA - Predstavnici Radničkog vijeća i radnika u Nadzornom odboru riječkog brodogradilišta "3. maj" održat će tiskovnu konferenciju na temu "Novosti o stečaju A-teca i kaznenim prijavama" (12,00 sati, "3. maj").

KRALJEVICA - Sindikat Brodogradilišta Kraljevica organizira konferenciju za novinare na temu neizdavanja jamstava od strane Vlade za ugovorene ribarske brodove te o općem stanju i tijeku privatizacije u tom brodogradilištu. (10,00 sati, upravna zgrada brodogradilišta Kraljevica).

ZAGREB - Prema najavama iz Sindikata metalaca Hrvatske, radnici Đuro Đaković - Alatnice održat će prosvjed u Zagrebu zbog nemogućnosti postizanja dogovora o vraćanju proizvodnje protugradnih raketa u tu tvornicu. Prosvjednici će održati konferenciju za novinare ispred zgrade Državnog odvjetništva, čijim će predstavnicima predati dokumente o nabavci protugradnih raketa koji po njihovim tvrdnjama dokazuju prijestupe i nezakonitosti. (11 sati, ispred zgrade DORH-a, Gajeva 30).

ZAGREB - Poslovodstvo HŽ-Infrastrukture izvijestit će na brifingu za novinare o poslovnim rezultatima u trećem tromjesečju i zbrinjavanju viška zaposlenih (12 sati, upravna zgrada HŽ-a, Mihanovićeva 12).

ZAGREB - Predstavnici tvrtke Calcit Lika najavit će na konferenciji za novinare investiciju u izgradnju nove tvornice u Lici (9,30 sati, Hotel Westin, Kršnjavoga 1).

dežurne urednice:

prije podne - Nevenka Brčić

poslije podne - Davorka Stanešić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-mail: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xduk yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙