FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 9. studenoga 2010. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas

ZAGREB - Kolnici su mjestimice mokri ili samo vlažni, te skliski u većem dijelu zemlje. Mogući su odroni zemlje i kamenja na cestama kroz gorska područja, posebice duž Jadranske (D 8) i Ličke (D 1) magistrale. Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, zbog radova na čvoru Kraljevečki Novaki prometuje se dvosmjerno. U smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama. Obilazak je preko čvora Popovec i dalje županijskim cestama. Zbog radova na autocesti A 1, kroz tunele Mala Kapela i Krpani vozi se dvosmjerno, kroz jednu tunelsku cijev, a zabranjen je promet izvanrednim prijevozima širim od 3,40 m. Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda, zbog sanacije nadvožnjaka. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad. U smjeru Zagreba nema poteškoća. Na autocesti A 6 Rijeka-Zagreb, promet teče jednim trakom kroz tunele Pod Vugleš i Javorova Kosa, u smjeru Rijeke, zbog radova. Na Jadranskoj magistrali (D8), zbog sanacije Šibenskog mosta prometuje se naizmjence. Na graničnim prijelazima nema čekanja. Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 tone. Do 17. prosinca, zatvoren je granični prijelaz Principovac-Sot, zbog radova. Zbog nepovoljnih vremenskih prilika u prekidu su katamaranske linije: Split-Hvar-Vela Luka-Ubli, Split-Vis, Split-Bol-Jelsa, te trajektne linije: Split-Vela Luka, Sućuraj-Drvenik i Split-Vis.

Ostali trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Promjenljivo, vjetrovito i toplo. Bit će povremene kiše, a na Jadranu i u krajevima uz njega mjestimice i jačih pljuskova s grmljavinom. Vjetar slab do umjeren, u gorju i jak južni i jugozapadni, u Slavoniji jugoistočni. Na Jadranu će puhati umjereno i jako, na južnom dijelu i olujno jugo i jugozapadnjak. Najviša dnevna temperatura od 9 do 14, na Jadranu i u Slavoniji između 14 i 19 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙