FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

Autor: zmat
ZAGREB, 26. listopada 2010. (Hina) - Pregled važnijih sportskih događaja do 21 sat.

ZAGREB - Rezultati utakmica osmine finala hrvatskog nogometnog Kupa igranih u utorak (pobjednici su se plasirali u četvrtfinale):

Pomorac - Zagreb 0-1

Varaždin - HAŠK 1-0

Rijeka - Međimurje 3-1

U srijedu igraju:

Karlovac - Dinamo

Hajduk - Istra 1961

Slaven Belupo - Suhopolje

Osijek - Šibenik

Inter - Cibalia

LINZ - Hokejaši Medveščaka u 15. su kolu regionalne EBEL lige kao gosti svladali Black Wingse iz Linza sa 4-3 (0-2, 1-0, 2-1; 0-0, 1-0) nakon boljeg izvođenja kaznenih udaraca.

Nakon prvih 20 minuta domaćini su imali prednost od 2-0 pogocima Bradleya Purdiea (7:13) i Roberta Shearera (19:38), ali potom je Medveščak s tri gola preokrenuo rezultat u svoju korist, a strijelci su bili Wacey Rabbit (33:28), Don MacLean (43:33) i John Hećimović (44:17). No, sekundu prije kraja treće trećine Shearer je svojim drugim pogotkom odveo utakmicu u produžetak. Kako u dodatnih pet minuta nije bilo pogotka, o osvajaču drugog boda odlučivali su kazneni udarci gdje su se spretnijim pokazali igrači Medveščaka, a pobjednički gol postigao je Hećimović.

Nakon 15 odigranih susreta Medveščak ima 17 bodova, dok su Black Wingsi sakupili 11.

DOHA - U prvom susretu WTA "mastersa" u Dohi Ruskinja Vera Zvonareva je svladala Srpkinju Jelenu Janković sa 6-3, 6-0 u dvoboju bijele skupine. U bijeloj skupini još igraju Belgijanka Kim Clijsters i Bjeloruskinja Viktorija Azarenka, dok u smeđoj skupini igraju Dankinja Caroline Wozniacki, Talijanka Francesca Schiavone, Australka Samantha Stosur i Ruskinja Jelena Dementijeva.

BERLIN - Hobotnica Paul, koja je stekla slavu tijekom svjetskog nogometnog prvenstva u Južnoj Africi pogodivši ishode svih utakmica njemačke reprezentacije, uginula je u akvariju u Oberhausenu. Vodstvo Marine Life Centra u Oberhausenu izrazilo je žaljenje što ih je napustila 'najpoznatija hobotnica na svijetu' poručivši svim obožavateljima kako je Paul "uginuo prirodnom smrću".

Ovaj mekušac iz razreda glavonožaca se proslavio kada je tijekom World Cupa točno predvidio pobjednike osam utakmica. Paul je pogodio da će njemačka reprezentacija u skupini pobijediti Australiju i Ganu, te izgubiti od Srbije. Potom trijumfirati u osmini finala protiv Engleske i u četvrtfinalu protiv Argentine. Nažalost Nijemaca, Paul je bio je točan i u prognozi da će Španjolska u polufinalu biti bolja od "elfa", a potom i da će Španjolci u finalu pobijediti Nizozemsku, te Njemačka u susretu za broncu Urugvaja.

Paul je pobjednike birao tako što je u akvarij dobio dvije identične posude s hranom okićene zastavama sudionica utakmice. Iz koje posude je uzeo hranu, ta bi reprezentacija slavila.

(Hina) xzm yzm

An unhandled error has occurred. Reload 🗙