FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za četvrtak, 21. listopada

Autor: Tamara Šprihal
ZAGREB, 21. listopada 2010. (Hina) - Najava važnijih događaja za četvrtak, 21. listopada, koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Hrvatski predsjednik Ivo Josipović primit će glavnoga tužitelja Međunarodnog suda za ratne zločine počinjene u bivšoj Jugoslaviji (ICTY) Sergea Brammertza. U prosincu glavni haaški tužitelj podnosi svoje izvješće u sjedištu UN-a u New Yorku o suradnji s Haaškim sudom. (10 sati, Ured predsjednika, Pantovčak 241).

ZAGREB - Sjednica Vlade Republike Hrvatske (11 sati, Banski dvori).

ZAGREB - Čelnici koordinacije sindikalnih središnjica na konferenciji za novinare iznijet stav središnjica o odluci Ustavnog suda o referendumu o izmjenama Zakona o radu. Ustavni je sud jednoglasno zaključio da su pretpostavke za raspisivanje referenduma o odredbama Zakona o radu o kolektivnom pregovaranju prestale kad je Vlada iz zakonodavne procedure povukla prijedlog izmjena ZOR-a, ali i da se u narednih godinu dana u proceduru ne smije uputiti zakonski prijedlog koji bi bio suprotan potvrdnom odgovoru na predloženo referendumsko pitanje, osim ako se o tom prijedlogu prethodno ne provede referendum (10 sati, Hrvatsko šumarsko društvo, Trg Mažuranića 11).

ZAGREB - Sindikat metalaca Hrvatske najavio je prosvjedno okupljanje oko 150 radnika Željezare Split pred zagrebačkom katedralom s kojega će zatražiti nastavak proizvodnje u Željezari bez otvaranja stečaja. Prema najavama, prosvjednici će iz Splita u Zagreb doputovati s tri autobusa, a njihov se dolazak na zagrebački Glavni kolodvor očekuje oko 13 sati. Dio radnika splitske Željezare potom će krenuti prema zgradi Državnog odvjetništva, dio njih i prema Markovu trgu, a većina prema Kaptolu. Kako nije dozvoljeno javno okupljanje na Markovu trgu većina će ih se okupiti ispred zagrebačke katedrale.

ZAGREB - Utakmica 3. kola D skupine Europske lige u Zagrebu između nogometaša Dinama i Club Bruggesa (21 sat, stadion Maksimir).

SANKT PETERBURG - Utakmica 3. kola G skupine Europske lige u Sankt Peterburgu između nogometaša Zenita i splitskog Hajduka (19 sati, stadion Petrovski).

BARCELONA - Utakmica 1. kola C skupine Eurolige u Barceloni između košarkaša Barcelone i zagrebačke Cibone (20.45 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Damir Senčar

Poslije podne: Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xtš ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙