FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava fotografija za utorak, 19. listopada

Autor: uand
ZAGREB, 19. listopada 2010. (Hina) - Najava važnijih događaja za utorak, 19. listopada, koje ćemo popratiti fotografijama:

ZAGREB - Predsjednik Republike Ivo Josipović primit će izaslanstvo Koordinacije seljačkih udruga (12 sati, Ured Predsjednika, Pantovčak 241).

ZAGREB - Konferencija za novinare ministra pravosuđa Dražena Bošnjakovića na temu "Pristupne aktivnosti Ministarstva pravosuđa na ispunjavanju mjerila za zatvaranje Poglavlja 23". Konferenciji će nazočiti i državni tajnici ministarstva Zoran Pičuljan i Damir Kontrec te ravnatelj Uprave za EU i međunarodnu suradnju Kristian Turkalj (11 sati, Ministarstvo pravosuđa).

ZAGREB - Sjednica saborskoga Mandatno-imunitetnog povjerenstva, a na dnevnom redu je "Rasprava o zahtjevu za prestanak mirovanja zastupničkog mandata zastupnice Đurđe Adlešić i o prestanku obnašanja zastupničke dužnosti zamjenika zastupnice Antuna Korušeca (9 sati, Hrvatski sabor).

SAMOBOR - Ministar obrane Branko Vukelić i potpredsjednik Vlade RH i ministar regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva Božidar Pankretić posjetit će Samobor i prostor bivše vojarne "Taborec", koja je odlukom Povjerenstva za upravljanje državnom imovinom, dana na upravljanje Gradu Samoboru (14,30 sati razgledavanje prostora, u 15 sati izjave za medije).

Dežurni na desku FaH-a:

prijepodne - Ivana Kutni

poslijepodne - Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xua yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙