FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za petak, 15. listopada

Autor: ikut
ZAGREB, 15. listopada 2010. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak, 15. listopada, koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB- Sjednica Istražnog povjerenstva za utvrđivanje činjenica u vezi privatizacije Ine, te svih ugovora i dodataka ugovora između Vlade Republike Hrvatske i strateškog partnera MOL-a. Na dnevnom redu je nacrt izvješća i prijedlog zaključaka Povjerenstva (11 sati, dvorana Ivana Mažuranića, Hrvatski sabor, Trg sv. Marka 6).

ZADAR- Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović boravit će u Zadru. Na otvorenju II. godišnjeg susreta gradonačelnika i poduzetnika "48 sati" obratit će se okupljenima (10 sati, Hotel "Kolovare"). Josipović će nazočiti i obilježavanju 20 godina osnutka specijalne jedinice policije Zadarske "Poskoci" (11,00 sati, Policijska uprava zadarska).

ZAGREB- Hrvatski ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković prima ministra vanjskih poslova i institucionalnih odnosa Kneževine Andore Xaviera Espota Miroa. (MVPEI, Zrinjevac 7-8, 10 sati, izjave za medije u 10.50 sati).

ZAGREB- Ispitivanjem novih svjedoka na zagrebačkom Županijskom sudu nastavit će se suđenje bivšem potpredsjedniku vlade Damiru Polančecu optuženom da je vukovarskom odvjetniku Petru Miletiću iz državne blagajne isplatio pola milijuna kuna za nepotrebnu stručnu studiju. Nakon ispitivanja svjedoka optuženici bi mogli biti pozvani da iznesu svoje obrane (9 sati, Županijski sud, Zrinjevac 5).

ZAGREB- Zatvaranje konferencija Hrvatske platforme za smanjenje rizika od katastrofa, koju organizira Državna uprava za zaštitu i spašavanje (DUZS). Izlagat će pomoćnica glavnog tajnika UN za smanjenje rizika od katastrofa Margaret Wahlstrom, nakon čega će se dati zaključne ocjene te dvodnevne konferencije (12,30 sati, Hrvatsko vojno učilište "Petar Zrinski", Ilica 256b).

ZAGREB- Hrvatska stranka prava (HSP) održat će konferenciju za novinare o aktualnoj političkoj situaciji te o mimohodu HSP-a u znak sjećanja na vraćanje spomenika banu Josipu Jelačiću na središnji zagrebački gradski trg (11 sati, Primorska 5).

RIJEKA- Godišnja vježba interventne policije održat će se na temu "Provođenje obuke interventnih jedinica policije prema aktualnim slučajevima iz prakse". Izvodit će se kao situacijska vježba u kojoj će interventna policija rješavati konkretne zadaće u što realnijim uvjetima (10 sati, vojarna sv. Katarina).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Damir Senčar

Poslije podne: Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xik yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙