FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za četvrtak, 14. listopada

Autor: uand
ZAGREB, 14. listopada 2010. (Hina) - Najava važnijih događaja za četvrtak, 14. listopada, koje ćemo popratiti fotografijama:

ZAGREB - Predsjednik Republike Ivo Josipović primit će izaslanstvo Knesseta Države Izrael (13 sati, Ured Predsjednika, Pantovčak 241).

ZAGREB - Sjednica Vlade RH (14 sati, Banski dvori, Trg sv. Marka 2).

ZAGREB - Predsjednica Vlade Jadranka Kosor susrest će se s saveznim ministrom za europske i međunarodne poslove Republike Austrije Michaelom Spindeleggerom (10

sati, Banski dvori, Trg sv. Marka 2).

ZAGREB - U organizaciji Državne uprave za zaštitu i spašavanje (DUZS) započinje dvodnevna konferencija Hrvatske platforme za smanjenje rizika od katastrofa.

Otvorenje je u 9 sati, nakon čega će ravnatelj DUZS-a Damir Trut imati uvodno izlaganje. Izjave za medije očekuju se u 9,20 sati, Hrvatsko vojno učilište "Petar

Zrinski", Ilica 256b). Održat će se i Drugi sastanak čelnika regionalnih službi za žurne situacije iz Slovenije, BiH, Srbije, Makedonije, Crne Gore i Hrvatske, u sklopu kojega će se potpisati bilateralni sporazumi s područja zaštite i spašavanja između Hrvatske i Makedonije te Slovenije i Makedonije (11 sati, Hrvatsko vojno učilište "Petar

Zrinski", Ilica 256b).

ZAGREB - Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi održat će konferenciju za novinare u povodu Europskog dana darivanja organa, o čemu će govoriti ministar Darko Milinović, predsjednik Povjerenstva za transplantaciju Branislav Kocman, članovi transplantacijskog tima iz KB Dubrava i drugi (11 sati, Velika dvorana Ministarstva zdravstva, Ksaver 200a).

ZAGREB - U povodu treće cjeline u realizaciji građevinskog projekta na Cvjetnom trgu, HOTO grupa će održati konferenciju za novinare (12 sati, predvorje stambeno-poslovnog kompleksa "Cvjetni", Trg Petra Preradovića 4-6).

ZAGREB - Otvorenje izložbe "Antički Grci na tlu Hrvatske", koja s više od 480 izložaka, skulptura, numizmatike, keramike, nakita, oružja, vojne opreme, predmeta s područja pomorstva i religije, prvi put na jednome mjestu objedinjuje najznačajnije izloške iz tridesetak muzeja, zbirki i institucija od Istre do Dubrovnika (19 sati, Klovićevi dvori, Jezuitski trg 4).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Damir Senčar

Poslije podne: Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xua yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙