FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava fotografija za srijedu, 20. listopada

Autor: uand
ZAGREB, 20. listopada 2010. (Hina) - Najava važnijih događaja za srijedu, 20. listopada, koje ćemo popratiti fotografijama:

ZAGREB - Sjednica saborskog Mandatno-imunitetnog povjerenstva, na kojoj će se raspravljati o zahtjevu za prestanak mirovanja zastupničkog mandata zastupnika Ive Sanadera i prestanku obnašanja zastupničke dužnosti zamjenice zastupnika Željane Podrug. Članovi Mandatno-imunitetnog povjerenstva raspravljat će i o zahtjevu za prestanak mirovanja zastupničkog mandata zastupnika Mladena Barišića te zahtjevu o mirovanju zastupničkog mandata zastupnika Barišića (16 sati).

ZAGREB - Sjednica Ustavnog suda RH na kojoj će se raspravljati o zahtjevu Hrvatskog sabora, koji je 24. rujna većinom glasova od Ustavnog suda zatražio da utvrdi jesu li ispunjene ustavne pretpostavke za raspisivanje referenduma o Zakonu o radu (ZOR) s obzirom da je Vlada iz saborske procedure povukla zakonski prijedlog, koji je bio neposredan povod zahtjevu za referendum (10 sati).

ZAGREB - Nastavak sjednice Hrvatskog sabora raspravom o paketu zakona kojima se, sukladno vladinom Programu gospodarskog oporavka, predlaže reorganizacija, odnosno spajanje ili ukidanje raznih agencija, zavoda, fondova i drugih tijela s javnim ovlastima (9,30 sati).

ZAGREB - Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović primit će tajnika Svete Stolice za odnose sa državama, monsinjora Dominiquea Mambertija (9 sati, Ured Predsjednika).

ZAGREB - 10. obljetnica RACVIAC-a, Središta za sigurnosnu suradnju, pod pokroviteljstvom i nazočnost predsjednika države i vrhovnog zapovjednika Oružanih snaga RH Ive Josipovića (12,15 sati, RACVIAC u Rakitju).

ZAGREB - Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor sastat će se s tajnikom Svete Stolice za odnose s državama monsinjororm Dominiqueom Mambertijem (10 sati, Banski dvori).

ZAGREB - Sastanak predsjednice Vlade Jadranke Kosor s glavnim tužiteljem Međunarodnog suda za ratne zločine počinjene u bivšoj Jugoslaviji (ICTY) Sergeom Brammertzom (18.15, Vlada RH).

RIJEKA - Nezavisni sindikat "Brodosplita", Nezavisni sindikat brodogradilišta "Kraljevica", Sindikat Istre i Kvarnera u "3. maju" i Sindikat "3. maja" predstavit će na konferenciji za novinstvo "Sporazum o očuvanju hrvatske brodogradnje" (12 sati, brodogradilište "3. maj").

ZAGREB - Tiskovna konferencija predsjednika UEFA-e Michela Platinija (13,15 sati, hotel Sheraton).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Damir Senčar

Poslije podne: Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xua yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙