FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za srijedu, 13. listopada

Autor: Tamara Šprihal
ZAGREB, 13. listopada 2010. (Hina) - Najava važnijih događaja za srijedu, 13. listopada, koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović bit će na otvorenju 2. Kongresa studenata prava i medicine "Pravo i medicina pred izazovima bioetike" (9 sati, Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Trg maršala Tita 14).

ZAGREB - Hrvatska premijerka Jadranka Kosor sastat će se s predsjednikom Odbora za vanjsku politiku i sigurnost izraelskog parlamenta Knesseta Tzahijem Hanegbijem (15 sati, Banski dvori).

ZAGREB - Predsjednik Hrvatskog sabora Luka Bebić sastat će se s predsjednikom Odbora za vanjsku politiku i sigurnost izraelskog parlamenta Knesseta Tzahijem Hanegbijem (9,30 sati, Hrvatski sabor, dvorana Ante Starčevića).

ZAGREB - Hrvatski ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković primit će austrijskog kolegu Michaela Spindeleggera (12,25 sati, MVPEI), a nakon sastanka dvaju izaslanstava predviđene su izjave za medije u 13,15 sati.

ZAGREB - Na Zagrebačkom velesajmu bit će otvoren 37. međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije "Ambienta" na kojem će se predstaviti više od 450 izlagača iz Hrvatske i 22 zemlje. Od ukupno 456 izlagača koji će se ove godine predstaviti na "Ambienti" njih 182 su iz inozemstva, a ostalo su domaći izlagači čije je broj u odnosu na prošlu godinu porastao deset posto. Sajam "Ambienta" održava se od 13. do 17. listopada, a tijekom sajma bit će održano i više stručnih skupova (10,00 sati, Kongresna dvorana ZV-a, Avenija Dubrovnik 15).

Dežurni na desku FaH-a:

prijepodne - Ivana Kutni

poslijepodne - Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xtš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙