FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za srijedu, 13. listopada

Autor: agrb
ZAGREB, 12. listopada 2010. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za srijedu, 13. listopada:

ZAGREB - Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović bit će na otvorenju 2. Kongresa studenata prava i medicine "Pravo i medicina pred izazovima bioetike" (9 sati, Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Trg maršala Tita 14).

ZAGREB - Predsjednik Ivo Josipović primit će studente i predstavnike tvrtki sponzora akcije "Top stipendija za top studente 2010." (12 sati, Ured Predsjednika, Pantovčak 241).

ZAGREB - Hrvatska socijalno-liberalna stranka (HSLS) održat će konferenciju za novinare na temu "Politički, gospodarski i moralni trenutak Hrvatske". Govorit će predsjednik HSLS-a Darinko Kosor, predsjednik Središnjeg vijeća HSLS-a i gradonačelnik Kutine Davor Žmegač i glavni ekonomski savjetnik i član Predsjedništva te stranke Josip Budimir (10,30 sati, Trg N.Š. Zrinskog 17/I).

DONJA STUBICA - Otvaranje konferencije u sklopu regionalnih susreta muzealaca iz jugoistočne Europe na kojoj će se sudionicima obratiti i hrvatski ministar kulture Božo Biškupić (9,30 sati, Hotel Terme Jezerčica). Skup organiziraju Muzeji Hrvatskog zagorja i Hrvatski nacionalni komitet Međunarodnog vijeća muzeja (HNK ICOM) kao domaćini u suradnji s Regionalnom alijansom ICOM jugoistočne Europe, ICOM Bosne i Hercegovine i ICOM Srbije. Regionalni skup i radionice muzealaca održavaju se u Hrvatskoj i u Zagrebu od 12. do 14 listopada, a počeli su organiziranom radionicom regionalne alijanse ICOM-a jugoistočne Europe.

ZAGREB - U povodu "Gavellinih večeri" održat će se konferencija za novinare na kojoj će se najaviti ovogodišnje izdanje te manifestacije koja prikazuje ponajbolje predstave s dramskog repertoara javnih nacionalnih i gradskih kazališta. Na konferenciji će biti izbornica 25. "Gavellinih večeri", Lada Martinac Kralj, i ravnatelj kazališta "Gavella" Darko Stazić (11 sati, atrij "Gavelle", Frankopanska 10).

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

ujutro - Jasna Nahtigal Lazarić

popodne - Milka Ćurković

navečer - Neven Leskovar

telefon: 01/48-08-600

telefaks: 01/48-08-822

e-mail: hina@hina.hr

(Hina) xagrb yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙