FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 4,30 sati

ZAGREB, 25. prosinca 2013. (Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske u 4,30 sati:

ZAGREB - Ministar financija Slavko Linić večeras je izjavio kako građani ne trebaju biti zabrinuti zbog novog zaduženja od 200 milijuna eura, rekavši da je riječ o redovitom zaduženju u sklopu državnog proračuna, te istaknuvši da se država mora zaduživati sve dok ne ostvari gospodarski rast i veću zaposlenost. "Građani ne trebaju biti zabrinuti, to je sve u sklopu proračuna, znači redovito zaduženje", rekao je Linić u Dnevniku Nove TV, komentirajući današnju odluku Vlade s telefonske sjednice, kojom se Hrvatska zadužila za 200 milijuna eura za izvršenje izdataka proračuna u ovoj godini.

ZAGREB - Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić u božićnoj čestitki upućenoj svim vjernicima i ljudima dobre volje istaknuo je kako je Isus svojim utjelovljenjem pokazao da je Bog uvijek u središtu svih odnosa zasnovanih na ljubavi, a slika tog odnosa jest obitelj, kao panj iz kojega izrasta mladica - čovjek stvoren iz ljubavi i stvoren da bi ljubio. "Božićne nam jaslice pokazuju da svatko, ali baš svatko, u božićnom otajstvu ima svoje mjesto: i Bog, i obitelj, i pastiri, i mudraci, i anđeli - svi, baš svi. Nepojmljivo bi u tom smislu bilo da mudraci dođu na mjesto Isusa, ili da središnje mjesto Svetoj obitelji oduzmu pastiri ili anđeli", neke su od kardinalovih misli što ih je izrekao u božićnoj čestitki koju je večeras uputio svima u Domovini i inozemstvu.

ZAGREVB - Božić je simbol rođenja Boga koji ljudima poručuje da nisu sami u životnim izazovima, poručio je zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić u homiliji na tradicionalnoj polnoćki što ju je u noći na srijedu predvodio u zagrebačkoj prvostolnici. "Božić je rođenje Boga koji se spušta na zemlju da bi bio Bog s nama - Emanuel i nismo sami u izazovima života i traženju istine", rekao je Bozanić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙