FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 4,30 sati

ZAGREB, 16. prosinca 2013. (Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske u 4,30 sati:

ZAGREB - Policija je uhitila Tomu Bogovića, voditelja Službe za zaštitu žrtava i sudionika rata u Ministarstvu branitelja, te mu je određen istražni zatvor zbog sumnje da je, u vrijeme kada je bio pročelnik Personalne uprave Ministarstva obrane, na prijevaru stekao status hrvatskog ratnog vojnog invalida s 20 posto oštećenja organizma. Ne navodeći ime osumnjičenog već samo njegovo godište (1963.), Državno odvjetništvo objavilo je jučer na svojim internetskim stranicama kako je osumnjičeni tijekom 1996. godine, kao zamjenik načelnika Personalne uprave MORH-a, neistinito naznačio da je u mjestu Župić kod Gline 7. kolovoza 1995., dakle nakon Oluje, odbačen uslijed eksplozije granate i pri padu ozlijedio kralježnicu.

ZAGREB - Mrtvo tijelo 19-godišnjeg zagrebačkog studenta J.Š. pronašla je u subotu popodne zagrebačka policija obilazeći napuštenu zgradu u Krajiškoj ulici. Policija je mrtvo tijelo mladića zatekla u polusjedećem položaju, u manjem šahtu kod napuštene zgrade. Hitna pomoć je konstatirala smrt mladića, a točan uzrok smrti utvrdit će sudsko-medicinska obdukcija, rečeno je sinoć Hini u Policijskoj upravi zagrebačkoj.

SPLIT - U stubištu stambene zgrade u Splitu rano sinoć eksplodirala je zasad nepoznata naprava, a u eksploziji nije bilo ozlijeđenih, doznaje se u splitskoj policiji. Prema prvim informacijama, policiji još uvijek nepoznata osoba je oko 18,40 sati na stubištu stambene zgrade u Triljskoj ulici bacila nepoznatu eksplozivnu napravu. U eksploziji nije bilo ozlijeđenih jer se u tom trenutku nitko nije nalazio na stubištu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙