FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 4,30 sati

ZAGREB, 16. studenog 2013. (Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske u 4,30 sati:

ZAGREB - Američka gospodarska komora u Hrvatskoj (AmCham) priredila je večeras u zagrebačkome Hotelu Westin "Večer za sigurne korake", 12. izdanje dobrotvornog projekta kojim će se prikupljati novac za razminiranje područja u Vukovarsko-srijemskoj županiji u kojoj još treba razminirati 29 četvornih kilometara prostora. Sponzori te dobrotvorne večeri su PBZ Card i zagrebačka podružnica odvjetničke tvrtke Wolf Theiss, a AmCham očekuje da će ukupni prihod biti oko 400 tisuća kuna, budući da će, kao i proteklih godina, novac organizacijom AmChamove gala večeri biti uvećan i donacijom američke Vlade, što je i potvrdio američki veleposlanik u RH Kenneth Merten.

ZAGREB - Nakon što su udruge Kontra, Rišpet i Iskorak jučer upozorile da je Ustavni sud pogriješio kada je u svom priopćenju o referendumu ustvrdio kako nije zaprimio nijedan zahtjev za ocjenu ustavnosti Obiteljskog zakona, koji definira brak kao zajednicu muškarca i žene, Ustavni sud danas je ispravio sadržaj jučerašnjeg priopćenja i ispričao se udrugama. U pismu isprike udrugama, podnositeljima prijedloga za ocjenu suglasnosti s Ustavnom Obiteljskog zakona, iz Ustavnog suda su naveli kako su uočili određene propuste u tekstu nakon što su na svojoj internetskoj stranici objavili priopćenje o narodnom ustavotvornom referendumu o definiciji braka.

ZAGREB - Policija je danas demantirala da je Jutarnjem listu ustupila fotografije kolekcionarskog blaga iz "tajne odaje" nedavno uhićenog bivšeg čelnika Hrvatske gospodarske komore (HGK) Nadana Vidoševića, dok u Uskoku taj slučaj ne žele komentirati. Ravnateljstvo policije je u priopćenju demantiralo da su fotografije koje prikazuju unutrašnjost doma osumnjičenika, a koje su objavili pojedini mediji, nastale provođenjem policijskih službenih radnji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙