FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 10. prosinca 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba (HAK) o stanje u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Kolnici su posvuda mjestimice vlažni, pa zbog niskih temperatura upozoravamo na mjestimičnu poledicu, posebice na mostovima, nadvožnjacima i vijaduktima. U Istri, Lici i Dalmaciji ponegdje ima magle. Smanjena je vidljivost i na dionici autoceste A1 između čvora Gospić i tunela Sveta Rok, od Masleničkog mosta do čvora Zadar II te između čvorova Prgomet i Bisko. Na tim je dionicama autoceste brzina ograničena na 80 do 100 km/h. Duž Jadranske magistrale (D8) i na cestama u gorju mogući su odroni. Od 8 do 17 sati bit će zatvorena državna cesta D512 Makarska- Ravča kroz Gornje Igrane. Obilazak je tunelom Sveti Ilija ili državnom cestom: Makarska- Dubci- Šestanovac- Ravča, a za osobna vozila moguć je i obilazak županijskom cestom ŽC 6199 Kozica- Gornje Igrane. Od danas u 22 sata zatvara se tunel Pećine na D404 (spaja središte Rijeke s riječkom obilaznicom u čvoru Draga), zbog radova. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Zbog radova, za teretna vozila zatvoren je granični prijelaz Ilok do 10. lipnja 2014. godine u 6,00 sati. Prema otoku Pagu plovi trajekt na liniji Stinica-Stara Novalja zbog radova u pristaništu Prizna. Zbog rekonstrukcije trajektnog pristaništa u Valbiski (Krk), do 31. prosinca 2013. god. djelomično je izmijenjen red plovidbe na trajektnim linijama 332 Valbiska – Merag i 338 Valbiska – Lopar (red plovidbe nalazi se i na internetskim stranicama Jadrolinije i Linijske nacionalne plovidbe).

ZAGREB - U unutrašnjosti će danas biti djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku. Više sunčanog vremena očekuje se u Slavoniji dok će oblačnije biti u središnjim i gorskim predjelima uz vrlo malu mogućnost za mjestimične slabe oborine. Na Jadranu će prevladavati sunčano. Vjetar u početku u Slavoniji umjeren sjeverozapadni, zatim većinom slab. Na Jadranu poslijepodne umjeren i jak sjeverni vjetar, uz obalu do kraja dana mjestimice jaka bura. Najviša dnevna temperatura zraka od 6 do 11, na Jadranu od 11 do 16°C.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙