FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 29. studenog 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o stanju u prometu u 9,30 sati i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Magla smanjuje vidljivost mjestimice u Lici, a također i na autocesti A1 između tunela Male Kapele i Svetoga Roka. Zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice na mostovima, nadvožnjacima i vijaduktima. Od 9 do 17 sati bit će zatvorena državna cesta D512 Makarska- Ravča između Gornjih Tučepa i skretanja za Gornju Podgoru. Obilazak je: Makarska- Dubci- Šestanovac- Vrgorac ili kroz tunel Sveti Iliju. Jadranskom magistralom (D8) kod Medića te između Podgore i Tučepa, zbog odrona, vozi se naizmjence, uz semafore. Na graničnom prijelazu Bajakovo pojačan je izlazak teretnih vozila (kolona je duga oko jedan kilometar). Zbog radova, za teretna vozila zatvoren je granični prijelaz Ilok do 10. lipnja iduće godine. Na graničnom prijelazu Dubrava Križovljanska od 7 do 17 sati promet je zabranjen za teretna vozila ukupne mase iznad 7,5 tona, zbog radova u Sloveniji. Vozila se preusmjeravaju na granični prijelaz Trnovec. Trajekti i katamarani plove redovito. Prema otoku Pagu plovi trajekt na liniji Stinica-Stara Novalja (zbog radova u Prizni). Radi održavanja referenduma u nedjelju, 1. prosinca izmijenjen je red plovidbe na zadarskom području:

- brzobrodska linija 9403 Zadar - Molat - Brgulje - Zapuntel - Ist: katamaran će isploviti iz luke Ist u 15,30 sati umjesto u 17,30 sati. Brzobrodska linija 9404 Zadar - Rivanj - Sestrunj - Božava - Zverinac: katamaran će isploviti iz luke Zverinac u 16 umjesto u 17 sati.

ZAGREB - U većini krajeva prevladavat će sunčano. Na srednjem se Jadranu očekuje promjenjiva naoblaka, a u kopnenom području ujutro i dio prijepodneva mjestimice magla ili niski oblak. Vjetar većinom slab, u istočnoj Slavoniji i Baranji do umjeren zapadni, na Jadranu sjeverozapadni, a uz obalu ujutro i ponovno navečer bura. Najviša temperatura između 1 i 6, na Jadranu od 9 do 14 stupnjeva Celzijusa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙