FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 21. studenog 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o stanju u prometu u 9,30 sati i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Mokri su i skliski kolnici mjestimice u većem dijelu zemlje. Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u središnjoj Hrvatskoj i Gorskome kotaru, također na autocestama A1 i A6 Rijeka-Zagreb, između Karlovca i Vrbovskog. Vozi se jednim kolničkim trakom na riječkoj obilaznici između čvorova Orehovice i Rujevice u smjeru Rupe, na autocesti A1 kroz tunel Brezik u smjeru Zagreba i do 14,30 sati kroz tunel Malu Kapelu u smjeru Dubrovnika, na autocesti A6 Rijeka- Zagreb kroz tunel Veliki Gložac u smjeru Zagreba. Danas do 13 sati zatvorena je državna cesta D517 Beli Manastir-Belišće na mostu preko rijeke Karašice u Belišću (od Belišća prema Donjem Miholjcu). Obilazak D34 (Donji Miholjac-Valpovo)-ŽC 4051(Ulica Matije Gupca u Valpovu)-ŽC 4050 (Ulica Kralja Tomislava)-centar Belišća i obratno. Nakon otvaranja u 13 sati do 28. studenoga vozit će se naizmjeničnim propuštanjem vozila prema postavljenoj signalizaciji. Na graničnom prijelazu Bajakovo pojačan je izlazak teretnih vozila. Do 10. lipnja iduće godine u 6 sati, zbog radova, za teretna vozila zatvoren je granični prijelaz Ilok. Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta u prekidu je katamaranska linija: Split-Bol-Jelsa. Zbog radova u pristaništu Prizna u prekidu je trajektna linija Prizna-Žigljen, pa se prema Pagu plovi linijom Stinica-Stara Novalja.

ZAGREB - Jutro pretežno, zatim promjenjivo oblačno povremeno s kišom, na Jadranu i pljuskovima s grmljavinom. Najviše kiše očekuje se prijepodne u Dalmaciji, Lici i sjeverozapadnom području. Vjetar slab, na Jadranu slab do umjeren, na sjevernom i južnom Jadranu i jak jugozapadnjak, navečer i u noći će okrenuti na jugo i južni vjetar, na krajnjem sjeveru Jadranu mjestimice olujan. Najviša temperatura između 6 i 12, na Jadranu od 15 do 20 stupnjeva Celzijusa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙