FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 16. studenog 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o stanju u prometu u 9,30 sati i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Na Jadranskoj magistrali (D8) od Bakra do Novog Vinodolskog i od Senja do Karlobaga zabranjen je promet za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina), a od Novog Vinodolskog do Senja i od Karlobaga do Svete Marije Magdalene dodatno za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina). Jak vjetar puše na dionicama autocesta: A1 od vijadukta Božići do južnog ulaza u tunel Sveti Rok te A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić, vozi se uz ograničenja brzine, no autoceste su otvorene za sve skupine vozila. Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski u Lici i Gorskom kotaru, a ponegdje ima i magle. Smanjena je vidljivost na dionicama autocesta: A1 između Bosiljeva i tunela Mala Kapela te A4 Zagreb-Goričan od Goričana do Varaždina. Mogući su odroni zemlje i kamenja na cestama kroz gorska područja, duž Jadranske (D8) i Ličke (D1) magistrale.

ZAGREB - Na Jadranu pretežno sunčano. U unutrašnjosti djelomice sunčano, ali će se mjestimična magla ili slojeviti oblaci i dulje zadržati. Uz više oblaka uglavnom će u gorskoj Hrvatskoj ponegdje biti slabe kiše. Vjetar uglavnom slab, a na većem dijelu Jadrana umjerena do jaka bura koja će postupno slabjeti. Najviša dnevna temperatura zraka od 7 do 12, a na Jadranu os 16 do 21 Celzijevog stupnja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙