FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 8. prosinca 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o stanju u prometu u 9,30 sati i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Ledena kiša mjestimice pada u Lici, dijelu Zadarske županije, posebice na dionici autoceste A1 između čvora Gospić i tunela Sveti Rok, kao i na širem području Gračaca. Vozače u HAK-u upozoravaju na oprez zbog moguće poledice, posebice na mostovima i nadvožnjacima. Danas do 13 sati zatvorena je Jadranska magistrala (D8) na dionici Solin-Split, zbog radova na mostu Jadro u smjeru Splita. Obilazak: Splitskom i ulicom A.G. Matoša. Do 20. prosinca zbog radova na državnoj cesti D30 Zagreb-Velika Gorica, u smjeru Velike Gorice od 7 do 9 sati te od 16 do 7 sati vozi se suženim kolnikom, a od 9 do 16 sati samo jednim prometnim trakom. Na graničnom prijelazu Bajakovo pojačan je izlazak teretnih vozila. Zbog radova, za teretna vozila zatvoren je granični prijelaz Ilok do 10. lipnja 2014. godine. Prema otoku Pagu plovi trajekt na liniji Stinica-Stara Novalja zbog radova u pristaništu Prizna. Zbog rekonstrukcije trajektnog pristaništa u Valbiski (Krk), od 9. do 31. prosinca 2013. red plovidbe na trajektnim linijama 332 Valbiska – Merag i 338 Valbiska – Lopar bit će djelomično izmijenjeni (red plovidbe nalazi se na internetskim stranicama Jadrolinije i Linijske nacionalne plovidbe).

ZAGREB - Djelomice sunčano, povremeno s više oblaka, a tek ponegdje može biti malo kiše. Vjetar većinom slab. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 2 i 7, na Jadranu od 9 do 14 stupnjeva Celzijusa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙