FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 4,30 sati

ZAGREB, 10. listopada 2013. (Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske u 4,30 sati:

ZAGREB - Ministar uprave Arsen Bauk večeras je izjavio kako će se postaviti nove dvojezične ploče na zgradama državnih institucija u Vukovaru s kojih su zadnjih dana skinute, ističući da vlada koja ne može osigurati provedbu Ustavnog zakona i nije vlada. "U dogledno, razumno vrijeme će se postaviti nove ploče sa zakonitim nazivima državnih institucija. Inače, ukoliko to ne može osigurati vlada se i ne može zvati vlada niti može biti vlada", rekao je Bauk gostujući u središnjem Dnevniku HTV-a.

ZAGREB - Ministarstvo zaštite okoliša izdalo je danas dva nova rješenja o zabrani rada odlagalištima otpada u Hrvatskoj, i to za Zagreb i Koprivnicu, izjavio je večeras ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović. Gostujući u Dnevniku Nove TV ministar Zmajlović je rekao kako je njegovo ministarstvo danas izdalo rješenje o zabrani rada tvrtke koja upravlja zagrebačkim odlagalištem Jakuševec. Upitan znači li to da će Zagrepčani od 15. listopada biti "zatrpani smećem", ministar je odgovorio kako se građani ne moraju ničega bojati, jer se rješenje o zabrani rada prvenstveno odnosi na one koji upravljaju odlagalištima otpada.

RIJEKA - Otvorenjem izložbe fotografija autorice Lie Pasqualino "Prove di memoria (Vježbe pamćenja)" u galeriji Mali salon u Rijeci danas su počeli drugi Dani talijanske kulture i talijanskog jezika u Rijeci. Manifestacija Dani talijanske kulture i talijanskog jezika trajat će do 24. listopada, a ove je godine težište programa na kinematografiji pa će u Art-kinu Croatia biti prikazan ciklus suvremenih talijanskih filmova. Organizatori su Generalni konzulat Italije u Rijeci i grad Rijeka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙