FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 4,30 sati

ZAGREB, 12. rujna 2013. (Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske u 4,30 sati:

ZAGREB - Roditelji učenika petih razreda jedne zagrebačke osnovne škole jučer su u otvorenom pismu najavili da svoju djecu neće slati u školu te zatražili njihovo premještanje u drugu školu, prozivajući mjerodavne institucije za nemoć u rješavanju slučaja problematičnog učenika koji, upozoravaju, sustavno maltretira učenike, nastavnike i roditelje. Iz Ministarstva obrazovanja taj su njihov zahtjev ocijenili neopravdanim.

PULA - Jako nevrijeme praćeno kišom i grmljavinom zahvatilo je sinoć Pulu, nakon što su pijavice, tuča i jaka kiša tijekom poslijepodneva pogodili zapadnu obalu Istre te unutrašnjost istarskog poluotoka. Premda je za noćas bilo najavljeno jače nevrijeme, kiša i grmljavina zahvatili su poslijepodne najprije područje Poreštine gdje je bilo tuče veličine lješnjaka, dok je primjerice u Pazinu u manje od sat vremena ponegdje palo i više od 50 milimetara kiše.

RIJEKA - Izložba fotografija "Vojvodina na dlanu" vojvođanskih autora, po izboru Foto kina i video saveza Vojvodine, otvorena je sinoć u Državnom arhivu u Rijeci. Izloženo je 65 fotografija od 32 autora. Izložba fotografija "Vojvodina na dlanu" prvi put je otvorena 2000. godine u Ateni i od tada je proputovala dugačak put te je bila predstavljena u brojnim europskim zemlja, prije svih u onima u regiji.

KARLOVAC - U karlovačkom Gradskom kazalištu "Zorin dom" sinoć su otvoreni 18. Filmska revija mladeži i 6. Four river film festival, manifestacije domaćeg i inozemnog filmskog stvaralaštva za srednjoškolce. Priredbu, koja će trajati do 14. rujna, je rezanjem filmske vrpce otvorio prošlogodišnji Grand Prix dobitnik, Thijs de Block iz Belgije, koji je i član srednjoškolskog ocjenjivačkog žirija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙