FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 26. srpnja 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Pojačan je promet na autocestama A1 od Zagreba prema Karlovcu i na A3 Bregana-Lipovac prema graničnom prijelazu Bajakovo. Na zagrebačkoj obilaznici povremeno su zastoji kod čvora Buzin u smjeru istoka. Zbog radova zatvorena je dionica brze ceste D28 Sveta Helena–Vrbovec između čvorova Dubrava i Cugovec, a obilazak je preko Vrbovca. Državnom cestom D106 Žigljen-Novalja na Pagu od 14 do 18 zbog snimanja promotivnog materijala povremeno će se prekidati promet svakog sata po pet minuta. Na državnoj cesti D47 Dvor-Hrvatska Kostajnica bit će prekinut promet u mjestu Struga Banska od 9 do 11 sati zbog održavanja 22. obljetnice pogibije 10 hrvatskih redarstvenika. Na dionici državne ceste D1 Grabovac-Drežnik Grad zbog radova se vozi jednim trakom naizmjence. Na graničnom prijelazu Bajakovo pojačan je izlazak osobnih vozila. Trajekti plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Pretežno sunčano, vruće i sparno. Poslijepodne u kopnenom području mjestimice umjerena naoblaka uz malu mogućnost za rijetke lokalne pljuskove i grmljavinu, prije svega u krajevima uz granicu sa Slovenijom. Vjetar slab, na Jadranu poslijepodne do umjeren sjeverozapadnjak i zapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 30 i 35 Celzijevih stupnjeva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙