FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 12,30 sati

ZAGREB, 14. srpnja 2013. (Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske u 12,30 sati.

DUBROVNIK - Policijska uprava Dubrovačko-neretvanska izvijestila je danas da je rano jutros u auto-kampu Orašac kraj Dubrovnika poginula 30-godišnja državljanka Rumunjske. U 4,06 sata ujutro odlomila se grana i pala na šator u kojem se nalazilo četvero državljana Rumunjske. Odlomljena grana pala je ravno na glavu 30-godišnje Rumunjke, nanijevši joj ozljede od kojih je na mjestu preminula, dok je njezina sestra zadobila manje ozljede. Smrt je na mjestu događaja utvrdila liječnica Hitne medicinske pomoći iz Dubrovnika.

BJELOVAR - Upravljajući mopedom kroz mjesto Dražicu u općini Veliki Grđevac, dvadesetjednogodišnjak je u subotu oko 21,50 sati udario u zadnji dio nepropisno parkirane, neosvijetljene i neoznačene prikolice koja je bila priključena za traktor i na mjestu poginuo, izvijestila je danas PU bjelovarsko-bilogorska. Protiv vlasnika, koji je samoutovarnu prikolicu i traktor nepropisno parkirao uz desni rub kolnika na neosvijetljenom dijelu ceste, podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru.

RIJEKA - U sudaru koji se dogodio u subotu na cesti iznad Bakra poginula je jedna osoba, izvijestila je danas PU primorsko-goranska. Sudar se dogodio oko jedan sat noću kad je automobil "renault clio" skrenuo na lijevu traku te podletio pod autobus koji je nailazio iz suprotnog smjera. Poginuo je 26-godišnji vozač automobila, a njegov suvozač je prevezen u riječki KBC.

ZAGREB - Pijani dvadesetpetogodišnjak u subotu je oko 2,15 sati u zagrebačkom parku Ribnjak razbijenom staklenom bocom nasrnuo na dvojicu mladića lakše ih ozlijedivši, te je uhićen i osumnjičen za pokušaj ubojstva, izvijestila je danas Policijska uprava zagrebačka (PUZ). Osumnjičeni D.Ž. nasrnuo je na 23-godišnjeg mladića i njegovog godinu dana starijeg prijatelja, nakon što je u parku vrijeđao više mladih osoba "žicajući" alkoholna pića. Nakon što su mu mladići odbili dati piće o zid je razbio staklenu bocu i u napadu jednom od njih ozlijedio glavu, a drugome ruke i leđa. Pomoć im je pružena u Klinici za traumatologiju i KB Dubrava, gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni.

SPLIT - Festival elektroničke glazbe Ultra Europe, koji se u petak i subotu održavao na stadionu Poljud u Splitu, završio je bez izgreda, doznaje se danas u splitskoj policiji. Oba koncerta su prošla mirno i nije bilo nikakve potrebe za policijskim uredovanjem, rekli su iz PU splitsko-dalmatinske. Policija je tijekom sinoćnjeg koncerta zaplijenila drogu od jednog stranca i dva državljana Hrvatske, a četiri osobe privedene su zbog narušavanja javnog reda i mira. Na dvodnevnom festivalu Ultra Europe u Splitu nastupilo je 37 izvođačaa, po procjenama organizatora, sudjelovalo je 35.000 posjetitelja iz 75 zemalja svijeta.

ZAGREB - Od 10,35 sati promet je normaliziran na autocesti A1 na dionici Jastrebarsko-Karlovac u blizini čvora Karlovac, nakon uklanjanja vozila iz prometne nesreće na 37. kilometru u smjeru mora, izvijestio je HAK. Zbog prometne nesreće na Zagrebačkoj obilaznici (A3) na servisnoj cesti od Rakitja prema Bregani vozi se jednim trakom. Na Jadranskoj magistrali kod graničnog prijelaza Zaton Doli (D8) promet teče naizmjence, uz postavljenu privremenu prometnu signalizaciju, zbog teretnog vozila koje je ostalo u kvaru. Na većini cesta u smjeru mora i unutrašnjosti promet je srednje gust, pojačan u priobalju duž Jadranske magistrale (D8), na Riječkoj obilaznici te prema otoku Krku.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙