FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 24. svibnja 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Mokri su i skliski kolnici mjestimice u Istri, Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru, Lici i Slavoniji. Vozačima se savjetuje da voze oprezno s obavezno upaljenim svjetlima. Zbog radova se vozi dvosmjerno na autocesti A1 kroz tunel Malu Kapelu, kod čvora Otočac (od 143. + 510 km do 138. km), između odmorišta Jasenice i Marune (od 234. do 237. km) te na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Ivanja Reka i Križ (od 54. +300 do 51. +360 km). Pojačan je izlazak teretnih vozila na graničnom prijelazu Pasjak. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Djelomice sunčano s promjenljivom naoblakom. Ponegdje kiša, posebice na sjevernom Jadranu, gdje može biti i obilnija te u gorju. Poslijepodne i navečer povremene kiše te lokalnih pljuskova, mjestimice i grmljavine može biti i u ostalim krajevima. Vjetar uglavnom slab. Na Jadranu u početku slaba i umjerena bura, zatim jugo, poslijepodne i jugozapadnjak koji mjestimice može biti i jak. Najviša dnevna temperatura uglavnom od 17 do 22 stupnja Celzijeva, u gorju između 13 i 16.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙