FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 9. svibnja 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Magla smanjuje vidljivost mjestimice u Lici i na autocesti A1 između tunela Male Kapele i Svetoga Roka, a u ostalom dijelu zemlje vozi se uz povoljne vremenske uvjete. Do 10. svibnja zatvorena je državna cesta na predjelu raskrižja Kapela. Obilazak iz smjera Šibenika i Zadra bit će preko Tribunja i Ivinja i obratno iz smjera Murtera. Danas i sutra od 7:30 do 18 sati bit će zatvorena županijska cesta u mjestu Setuš. Obilazak za vrijeme radova bit će županijskom cestom Mahovo-Palanjak-Tišina Erdedska. Do 11. svibnja do 18 sati zbog radova zatvorena je županijska cesta Poljana-Gaj-Kukunjevac-Dobrovac. Obilazak je lokalnom cestom Gaj-Toranj-Batinjani-Prekopakra. Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb kroz tunel Tuhobić u smjeru Zagreba i Sopač u oba smjera vozi se jednim trakom. Do subote (18. 05.) u 5 sati zatvorena je Sljemenska cesta između "Stare Lugarnice" i Stubičkih Toplica u dužini od oko 3700 m. Do 20. svibnja, od 7 do 20 sati, bit će zatvorena županijska cesta Slunj-Cetingrad u mjestu Bogovolja, zbog razminiranja. Vozila će se propuštati prvih 15 minuta svakog punog sata. Do 10. svibnja, od 7 do 19 sati, bit će zatvorena državna cesta Pleternica-Slavonski Brod u mjestu Bilice. Obilazak iz smjera Pleternice za Slavonski Brod - Frkljevci-Zagrađe-Bilice i obrnuto. Zbog visokog vodostaja rijeke Mure zatvoren je granični prijelaz Sveti Martin na Muri i dio županijske ceste od mosta u Svetom Martinu na Muri do graničnog prijelaza. Zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama u mjestu Poljanak (zbog urušavanja dijela kolnika uslijed zimskih uvjeta). Ulazak osobnih vozila pojačan je na graničnim prijelazima Bregani, Maclju, Kaštelu, Rupi i Staroj Gradiški, a izlazak na Pasjaku i Županji. Izlazak teretnih vozila pojačan je na graničnom prijelazu Pasjak, a ulazak na Županji. Trajekti i katamarani plove redovito.

ZAGREB - Pretežno sunčano, povremeno s umjerenom naoblakom. Ponajprije u gorskim krajevima mogući su kratkotrajni pljuskovi. Vjetar slab do umjeren jugoistočni i istočni, na Jadranu većinom umjeren sjeverozapadnjak, na sjevernom dijelu i bura. Najviša dnevna temperatura većinom između 20 i 25 °C.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙