FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pusić: naš prvi zadatak je vratiti vlast građanima

ZAGREB, 20. travnja 2013. (Hina) - Predsjednica HNS-a Vesna Pusić ustvrdila je na konstituirajućoj sjednici Središnjeg odbora Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata kako se svaka vlast otuđuje od građana te kako je HNS-ov prvi zadatak vratiti vlast građanima i poslati poruku o nekoliko jasnih i jakih svjetonazorskih stavova.

Prva potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova poručila je i kako je tolerancija na korupciju bila i da će ostati nulta te kako imidž ljudi koji predstavljaju HNS u javnosti mora biti besprijekoran, priopćeno je danas iz HNS-a.

Konstituirajuća sjednica Središnjeg odbora Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata održana je u Zagrebu, a njoj je potvrđeno dosadašnje vodstvo Središnjeg odbora, s obzirom da se prema Statutu HNS-a u roku od 60 dana od održavanja Izbornog sabora mora konstituirati i Središnji odbor stranke. Tako je za predsjednika potvrđen Predrag Štromar, a za potpredsjednice Vesna Sabolić i Melita Samoborec.

Pusić je tim povodom članove Središnjeg odbora podsjetila na programske točke koje je predstavila na Izbornom saboru, među ostalim i na poruku o vraćanju vlasti građanima.

Na Središnjem odboru, stoji u priopćenju, raspravljalo se i o politici i potezima stranke u predstojećem razdoblju te o strategijama koje će stranka koristiti kako bi vratila rejting i ojačala svoju poziciju.

"O poziciji i snazi HNS-a u razdoblju koje je pred nama ovisi i mogućnost današnje koalicije da osvoji još jedan mandat na sljedećim parlamentarnim izborima i uspije realizirati velike i optimistične projekte koji objektivno u ovom trenutku stoje pred Hrvatskom", zaključila je Pusić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙