FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava fotografija za subotu, 23. ožujka

ZAGREB, 23. ožujka 2013. (Hina) - Najava važnijih događaja za subotu, 23. ožujka koje ćemo popratiti fotografijama:

ZAGREB - Predsjednik Republike Ivo Josipović održat će zajedničku sjednicu Savjeta Predsjednika Republike za gospodarstvo i Vijeća Predsjednika Republike za socijalnu pravdu na temu "Siromaštvo i dužnička kriza građana" (11 sati, Ured predsjednika RH).

ZAGREB - Humanitarna akcija "Dan narcisa" održat će se u Zagrebu i više od 30 gradova Hrvatske, već 18. godinu zaredom. Predsjednik Republike Ivo Josipović sudjelovat će u Zagrebu na obilježavanju "Dana narcisa" prodajom narcisa na štandu Udruge žena oboljelih i liječenih od raka dojke, njihovih obitelji i prijatelja "Sve za nju" (10 sati, Trg Petra Preradovića). Na obilježavanju će sudjelovati i predsjednik Hrvatskog sabora Josip Leko (od 9 do 9,15 sati, Trg Petra Preradovića).

ZAGREB - Izborni sabor Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata (HNS). Na Izbornom saboru HNS-a očekuje se da će dosadašnji predsjednik Radimir Čačić, kao što je najavio, podnijeti ostavku, a potpredsjednica Vesna Pusić, jedina kandidatkinja za tu dužnost, dobila je jednoglasnu potporu stranačkog Predsjedništva i Središnjeg odbora (11 sati, Hypo centar, dvorana Kornati).

ZAGREB - Izvještajno-tematska konvencija Gradske organizacije SDP-a Zagreba s temom "Zagreb je bitan". Na konvenciji će biti predstavljen izvještaj o radu zagrebačke Gradske organizacije SDP-aza razdoblje od 30. svibnja 2011. do 31. prosinca 2012. godine. Nazočnima će se obratiti predsjednik Gradske organizacije SDP-a Zagreba Davor Bernardić, potpredsjednik Vlade RH Neven Mimica i saborski zastupnik i potpredsjednik SDP Hrvatske Zlatko Komadina. Na tematskom dijelu konvencije, pod nazivom "Zagreb je bitan" govorit će ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras, ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić, kandidatkinja za županicu Zagrebačke županije Ivana Posavec Krivec, predsjednik GO SDP Zagreb Davor Bernardić, saborska zastupnica SDP-a Mirela Holy te kandidat za gradonačelnika Grada Zagreba Rajko Ostojić (12,30 sati, Kongresna dvorana Globus Zagrebačkog velesajma).

ZAGREB - Otvorenje izložbe "Remek-djela iz Muzeja Picasso, Pariz" u Galeriji Klovićevi dvori, kojoj će nazočiti i predsjednik Republike Ivo Josipović. Izložbu će otvoriti ministrica kulture Andrea Zlatar Violić. (19 sati, Galerija "Klovićevi dvori").

ZAGREB - Dvoboji posljednjeg, 26. kola ABA lige: Cibona - Igokea (18 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

Damir Senčar

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙