FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vinkovački HNS samostalno na izbore

VINKOVCI, 20. travnja 2013. (Hina) - Vinkovački HNS je izvijestio da na lokalne izbore za Gradsko vijeće i gradonačelnika Grada Vinkovaca izlazi samostalno uvjeren da će birači prepoznati program koji vinkovački HNS-ovci nude u želji da taj grad pretvore u modernu i razvijenu gradsku sredinu.

Obrazlažući razloge samostalnog izlaska HNS-a na izbore za Gradsko vijeće i gradonačelnika Grada Vinkovaca, povjerenik podružnice i kandidat za gradonačelnika Ivo Bikić rekao je kako je HNS u Vinkovcima nazočan više desetljeća.

"Doduše imamo nedefinirano biračko tijelo i postoji dvojba koliko je ono, a mi mislimo da je značajnije nego što se misli i pretpostavlja. Sada, na izborima, želimo se u to i konkretno uvjeriti", pojasnio je.

Građanima Vinkovaca HNS nudi konkretne i jasne projekte, poput "Zelenog grada" i "Digitalnog grada" koje će provoditi iskusni, obrazovani i egzistencijalno neovisni ljudi spremni na ustrajan i trajan rad s ciljem prvenstveno, obnove gospodarstva i otvaranja novih radnih mjesta, naveo je Bikić.

Također su predstavljeni i kandidati HNS-a za zamjenika gradonačelnika, Mirna Krajina Andričević i Josip Papac.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙