FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 20. veljače 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Treba voziti opreznije po mjestimice mokrim i skliskim kolnicima u Lici, Gorskom kotaru i sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Zbog niskih temperatura moguća je poledica osobito na mostovima i nadvožnjacima. Najavljeno je pogoršanje vremena, osobito u Lici i Gorskom kotaru, pa se vozačima savjetuje da na put ne kreću bez zimske opreme. Zbog zimskih uvjeta, zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu u Lici na državnoj cesti D42 u mjestu Poljanak. Samo za osobna vozila otvorena je županijska cesta Bjelopolje-Donji Lapac. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Pretežno oblačno. U Gorskome kotaru i Lici već prijepodne, a pogotovo poslijepodne očekuje se snijeg, a u ostalim kopnenim krajevima uglavnom slaba kiša i snijeg, najčešće u Posavini. Na Jadranu mjestimice kiša, glavnina poslijepodne na sjevernom dijelu i u unutrašnjosti Dalmacije. Vjetar većinom slab, poslijepodne na Jadranu umjereno jugo i istočnjak, a navečer na sjevernom Jadranu jaka bura s olujnim udarima. Najviša temperatura uglavnom između 1 i 6, na Jadranu od 9 do 14 stupnjeva Celzijevih.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙