FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 8. veljače 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Autocesta A6 Rijeka-Zagreb otvorena je za sav promet, no jak vjetar otežava promet na dijelu od čvora Kikovica do tunela Tuhobića. Samo za osobna vozila otvorene su: A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica, D54 Maslenica-Zaton Obrovački i Paški most. Na Jadranskoj magistrali (D8) između Bakra i Senja zabranjen je promet za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a od Senja do Svete Marije Magdalene još i za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila). Magla, mjestimice gusta smanjuje vidljivost u Lici, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

ZAGREB - Umjereno i pretežno oblačno, ujutro u unutrašnjosti ponegdje s maglom. Malo je snijega moguće mjestimice u Lici i Zagori, a kiše na otvorenom moru i nekim otocima srednjeg i južnog Jadrana te navečer i na dubrovačkom području. Vjetar slab i umjeren sjeverni i sjeverozapadni, u gorju sjeveroistočni koji mjestimice može biti i jak. Na Jadranu umjerena i jaka bura ponegdje s olujnim udarima, poslijepodne u slabljenju. Najviša dnevna temperatura u gorju od -2 do 2, drugdje na kopnu 2 do 6, a na moru između 6 i 12 Celzijevih stupnjeva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙