FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: pomet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 31. siječnja 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice na cestama u Lici. Zbog radova je zatvorena D27 Benkovac-Šopot. S autoceste A1 prema Benkovcu silazi se na čvoru Zadar II, a ne na čvoru Benkovac. Teretna vozila na relaciji Biograd-Benkovac voze obilazno D8-Zadar-D424-čvor Tromilja- ŽC 6278-Škabrnja-Benkovac. Zabrana prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu važi na državnoj cesti D42 Poljanak. Županijskim cestama ŽC 5169 Donji Lapac-Bjelopolje i ŽC5199 Šušanj-Štirovača smiju prometovati samo osobna vozila. Na graničnom prijelazu Bajakovo pojačan je izlazak terenih vozila.

ZAGREB - Barem djelomice sunčano, a uglavnom samo na otvorenom moru sjevernog Jadrana zadržat će se oblačno, mjestimice i maglovito. Vjetar većinom slab, u Podravini, Slavoniji i na Jadranu prijepodne prolazno umjeren sjeverozapadnjak. Najviša temperatura zraka između 7 i 12, na Jadranu od 10 do 15 Celzijevih stupnjeva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙