FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 22. siječnja 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Snijeg otežava vožnju u Gorskom kotaru, sjeverozapadnoj Hrvatskoj i u središnjem dijelu unutrašnjosti. Zbog zimskih uvjeta promet je zabranjen za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, a sva ostala vozila moraju imati zimsku opremu u Gorskom kotaru na D3 Zdihovo-Delnice-Kikovica, D32 Prezid-Delnice, D203 Brod na Kupi-Delnice, D305 Parg-Čabar, D501 Gornje Jelenje-Oštrovica-Meja, te županijskim i lokalnim cestama na području Delnica, Vrbovskog i Čabra i u Lici D42 Josipdol- Poljanak. Samo za osobna vozila otvorene su županijske ceste ŽC 5169 Donji Lapac-Bjelopolje i ŽC5199 Šušanj-Štirovača. Kiša i mokri kolnici usporavaju promet u Istri, Lici, Dalmaciji i Slavoniji mjestimice. Magla smanjuje vidljivost na autocesti A 1 između Otočca i Gospića. Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta u prekidu su katamaranske linije iz Splita za Hvar, Korčulu, Lastovo i Vis.

ZAGREB - Pretežno, a u Dalmaciji promjenjivo oblačno. U kopnenom će području većinom padati snijeg, u Slavoniji i Lici prijepodne kiša i susnježica. Prema kraju dana slabljenje i prestanak oborina. Na Jadranu kiša, u Dalmaciji mjestimice obilnija uz grmljavinu. Vjetar većinom slab, na Jadranu umjeren do jak jugozapadnjak i jugo, navečer će na sjevernom dijelu okrenuti na slabu do umjerenu buru. Najviša dnavna temperatura zraka od 0 do 3, u istočnoj Slavoniji i Lici od 4 do 8, a na Jadranu između 8 i 13 Celzijevih stupnjeva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙