FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

10. "Hand Made Fest" otvoren u Puli

PULA, 19. listopada 2012.(Hina) - Dvjestotinjak izlagača iz Hrvatske i susjednih zemlja okupilo se na 10. festivalu ručnih izrada, maštovitosti i dizajna "Hand Made Fest" koji je danas svečano otvoren u pulskome Domu hrvatskih branitelja.

Riječ je o festivalu koji svojom jedinstvenošću, idejom, sadržajem i ciljem zauzima zavidno mjesto, a svoje će proizvode do nedjelje izložiti mnogi slobodni umjetnici, hobisti, rukotvorci, kreativci, tradicijski i umjetnički obrti, proizvođači suvenira, ukrasa i uporabnih predmeta, umjetničke, proizvodne i tradicijske udruge.

Predstavit će se i aranžeri, dekorateri i dizajneri te proizvođači tradicionalne hrane, pića i bilja.

Festival je otvorio pulski gradonačelnik Boris Miletić, koji je istaknuo da je "Hand Made Fest" postao dio identiteta grada Pule, a sa sobom nosi jednu novu dimenziju te pridonosi turističkoj ponudi.

"Pula je postala grad obrtnika i kreativaca. Svake godine nam se javlja sve više izlagača, a posljednjih godina maksimalan ih je broj", istaknula je direktorica sajma Lela Blekić, dodajući kako taj festival svake godine potiče otvaranje novih obrta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙