FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dodjelom priznanja završen Obrtnički sajam Istre

PULA, 7. listopada 2012.(Hina) - Dodjelom priznanja i nagrada danas je u Puli zatvoren 15. obrtnički sajam Istre koji je ove godine okupio gotovo 200 izlagača iz Istre i drugih dijelova Hrvatske te iz inozemstva.

Kao i svake godine, posljednjeg dana sajma dodijeljene su nagrade i priznanja u trima kategorijama - za najbolji proizvod, za oblikovanje proizvoda te za uspješnu sajamsku prezentaciju.

Tročlana stručna komisija kao najbolji proizvod sajma po utvrđenim kriterijima izabrala je "Pašte Mia", rovinjski obrt za proizvodnju tjestenine u vlasništvu Ane Perhat. Drugo mjesto u toj kategoriji dodijeljeno je obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu Magriž iz Krka koje se bavi proizvodnjom sira, vina i maslinovog ulja, a treće mjesto osvojio je "Tibibox", ponuda turističke tvrtke Tip Top iz Ližnjana.

Priznanje za oblikovanje proizvoda dobio je Mauricio Benčić, vlasnik obrta za proizvodnju i održavanje metalnih konstrukcija "Motovun M&R", i to za proizvode od kovanog željeza.

Priznanje za uspješnu sajamsku prezentaciju otišlo je u ruke Marčela Melona iz umaškog pčelarskog obrta "Api Melon". Druga nagrada pripala je obrtu za trgovinu i usluge "Tehnoline" dok je treće priznanje pripalo obrtu "Ara Elektronic" iz Pule.

Svi izlagači ovogodišnjeg sajma istaknuli su važnost njegova održavanja, a organizator, Obrtnička komora Istarske županije, izrazila je zadovoljstvo odazivom izlagača i ovogodišnji sajam ocijenila uspješnim.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙