FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Friščić: naše članstvo je naša snaga

OSIJEK, 1. prosinca 2011.(Hina) - Predsjednik HSS-a Josip Friščić izjavio je večeras u Osijeku kako je stranka, sudjelujući u prošle četiri godine u obnašanju državne vlasti, nudila konkretna rješenja i nije se povlačila pred izazovima, a njezina je snaga u 52.000 članova.

Na predizbornom skupu stranke za IV. izbornu jedinicu Friščić je rekao kako se HSS u svojem programu, među ostalim, zauzima za razvoj poljoprivrede i prerađivačke industrije na temelju daljnjeg organiziranja i podupiranja obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava.

Poručio je da se HSS zauzima za jačanje turizma, koji je ove godine ostvario prihod od osam milijarda eura, s ciljem da turizam aktivnostima tijekom cijele godine ostvari prihod od 12 milijarda eura.

"Zalažemo se za obitelj, ne samo kroz zakonsku regulativu, nego i kroz reguliranje rada i radnog odnosa te osiguranja redovite isplate plaća za radnike", istaknuo je Friščić.

Dodao je kako se HSS zauzima za ravnomjerni razvoj Hrvatske, da sredstva europskih fondova, ali i naši programi, budu koncipirani tako da svaki kraj iskoristi svoje prednosti.

Nositelj liste u IV. izbornoj jedinici Mato Barukčić rekao je kako HSS biračima ne nudi nerealna obećanja te kako želi pridonijeti da Slavonija bude poželjno mjesto za ostanak mladih.

"Zalažemo se za Hrvatsku regija gdje će regije biti međusobno upućene na suradnju jer je to jedina šansa da Hrvatska bude prosperitetna i da se ravnomjerno razvija", poručio je Barukčić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙