FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Završna konferencija za novinare Liste za Rijeku

RIJEKA, 1. prosinca 2011. (Hina) - Predsjednik Liste za Rijeku Danko Švorinić danas je na završnom obraćanju novinarima u Rijeci istaknuo da je ulazak predstavnika njihove koalicijske liste u Hrvatski sabor jamstvo da će građani imati istinsku alternativu i svoje istinske zastupnike.

Švorinić je ustvrdio da je "HDZ gotov" te da građani sad mogu birati one koji im najviše odgovaraju. "To ne mogu biti oni koji već 20 godina vladaju Rijekom, a gospodarski i demografski rezultati su im loši", kazao je, govoreći o članicama Kukuriku koalicije.

"Oni za nas nisu rješenje nego problem", poručio je Švorinić.

Izvijestio je i o rezultatima akcije "Moj glas vrijedi" u kojoj su građani potpisima poduprli koaliciju "Savez bez kompromisa" u kojoj su Lista za Rijeku, Akcija mladih i Blok umirovljenici zajedno (koordinator koje je Zlatko Klarić), a izlaze na izbore u 8. izbornoj jedinici.

Prikupljeno je 11.000 potpisa, kazao je Švorinić, a očekuje se da će do sutra biti prikupljeno 12.000 potpisa, što je bio plan. To jamči naš ulazak u Sabor, rekao je predsjednik Liste za Rijeku.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙