FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 12,30 sati

ZAGREB, 24. prosinca 2006. (Hina) - Pregled važnijih vijesti iz Hrvatske u 12,30 sati
ZAGREB, 24. prosinca 2006. (Hina) - Pregled važnijih vijesti iz Hrvatske u 12,30 sati

ZADAR - Policijska uprava zadarska jutros je izvijestila da je dovršena kriminalistička obrada nad 48-godišnjakom i 49-godišnjakom, obojica s biogradsko područja, za koje se sumnja da su dana 21. prosinca u večernjim satima izazvali požar u Parku prirode Vransko jezero. Utvrđena je utemeljena sumnja da su ova dvojica tijekom protuzakonita ribolova nehotice, najvjerojatnije uslijed bačenog opuška cigareta izazvali požar, koji se zbog jakog vjetra proširio na ostatak Ornitološkog rezervata. Izgorjelo je više od 80 hektara tršćaka u kojem obitavaju ptice. Prave posljedice požara, kažu stručnjaci, znati će se u proljeće, kada se ptice gnijezde.

ZAGREB - Nepoznati počinitelj maskiran crnom kapom s prorezima za oči, uz uporabu pištolja, rano jutros oko četiri sata opljačkao je Ininu benzinsku postaju u Miramarskoj ulici u Zagrebu, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka. Također je navedeno da su dvojica nepoznatih počinitelja maskirana crnim kapama počinila sinoć oko 23 sata razbojstvo nad dvoje zaposlenika benzinske postaje Tifon. Na obje benzinske postaje postoji sustav videonadzora i u policiji vjeruju da će im to koristiti pri pronalaženju počinitelja. Policija upućuje apel građanima da Božić proslave na miran i dostojanstven način, bez korištenja vatrenog oružja i pirotehnike, izrazivši nadu da u idućim danima neće trebati zbrajati posljedice neprimjerenog slavlja uz neovlašteno korištenje vatrenog oružja i pirotehnike te stradavanje djece.

VIROVITICA - Jedna osoba zadobila je teške tjelesne ozljede opasne po život u prometnoj nesreći koja se dogodila noćas u 1,30 sati u Suhopolju, izvijestila je Policijska uprava virovitičko-podravska. Prometna nesreća se dogodila kada je za sada nepoznati vozač pretjecao kolonu vozila, a da se prethodno nije uvjerio je li u tom trenutku iz suprotnog smjera nailazi drugo vozilo. Kako bi izbjegao direktan sudar, 22 godišnjak koji je dolazio iz suprotnog smjera skrenuo je s kolnika, vozilo se prevrnulo i udarilo u električni stup. Nesavjesni vozač koji je prouzročio ovu tešku prometnu nesreću pobjegao je sa mjesta događaja, te se potraga za njim nastavlja, navodi se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙