FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 4,30 sati

ZAGREB, 4. prosinca 2006.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti iz Hrvatske do 4,30 sati
ZAGREB, 4. prosinca 2006.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti iz Hrvatske do 4,30 sati

OSIJEK - Odvjetnik Branimira Glavaša Marko Dumančić najavio je jučer da će danas istražnom sucu Županijskog suda u Osijeku Mariju Kovaču podnijeti zahtjev da se, nakon privremenog prekida zagrebačke istrage i puštanja iz pritvora, prekine i istraga što se u Osijeku vodi protiv Glavaša. Glavaš, koji je nakon 37 dana štrajka glađu u subotu navečer iz zagrebačke zatvorske bolnice dovezen u osječku Kliničku bolnicu, teškog je zdravstvenog stanja, a pretrage su u tijeku, doznaje se od njegova odvjetnika Marka Dumančića i dr. Vladimira Šišljagića.

KRAPINA - Međunarodni dan invalida na državnoj je razini jučer proslavljen u Krapini otvorenjem rampe za invalide za ulaz u zgradu Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u Krapini, tradicionalnim mimohodom osoba s invaliditetom te svečanim programom u krapinskoj Festivalskoj dvorani. Međunarodni dan invalida obilježen je u organizaciji Vladina Povjerenstva za osobe s invaliditetom i Zajednice saveza osoba s invaliditetom Hrvatske i pod pokroviteljstvom potpredsjednice Vlade i ministrice obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti te predsjednice spomenuta povjerenstva Jadranke Kosor. Otvarajući rampu, istaknula je da ju u nju uloženo 200 tisuća kuna te da je izgrađena u suradnji s gradom Krapinom, u sklopu projekta pristupačnosti namijenjena osobama s invaliditetom "Zajedno za pristupačnu Hrvatsku".

VUKOVAR - U okviru Vukovarskih adventskih svečanosti, koji se održavaju od 2. do 24. prosinca, u vukovarskoj župnoj crkvi sv. Filipa i Jakova sinoć je održan božićni koncert "Tiha noć" Tamburaškog orkestra HRT-a. Po ravnanjem maestra Siniše Leopolda božićne pjesme izveli su solisti Boris Ćiro Gašparac, Vlatka Kopić-Tena, Dražen Žanko, Vlatka Burić, Danijela Pintarić, Zlatko Pejaković, Šima Jovanovac, tamburaški sastavi Kristali i Slavonija bend, ansambl Raguza, klapa Kumpanji, Marijači El Combo i Dječji zbor Vukovarski golubići.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙