FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

ZAGREB, 8. studenog 2006. (Hina) - Donosimo izbor zanimljivosti iz svijeta.
ZAGREB, 8. studenog 2006. (Hina) - Donosimo izbor zanimljivosti iz svijeta.

HONG KONG - Ljubomorna žena iz Hong Konga uhićena je u srijedu jer je svezala i zatočila svog supruga kako bi ga spriječila da posjeti ljubavnicu. Uz pomoć kćeri (23), 47-godišnja žena svezala je muža i devet ga sati držala zaključanog u njihovom stanu na trećem katu zgrade. Suprug (62) naposlijetku se uspio osloboditi i preko oluka izaći na ulicu te je ženu i kćer prijavio policiji, rekao je policijski glasnogovornik. Njih su dvije potom uhićene zbog napada i protupravnog lišavanja slobode te su zadržane na ispitivanju. Protiv njih zasad nije podignuta nikakva optužnica. Žena je policiji ispričala da je muža zatočila dok je tražio putovnicu kako bi mogao posjetiti ljubavnicu na jugu Kine.

PEKING - Dvije kineske obitelji tužile su kinesku bolnicu u kojoj su rođena njihova djeca, petnaest godina nakon što su kućama donijeli, kako je naknadno ustanovljeno, zamijenjene sinove, izvijestili su u utorak kineski mediji. Obitelj Lu, čiji je sin rođen u bolnici u Nanningu u južnoj pokrajini Guangxi 1991., posumnjala je da dijete nije njihovo biološko nakon što je tijekom rutinskih testova obavljenih 2004. ustvrđeno da krvne grupe roditelja ne odgovaraju krvnoj grupi "njihova" dječaka. Nakon što su obavili daljnja preciznija testiranja, postalo je sasvim sigurno da dječak nije njihov te su zatražili popis svih beba rođenih istoga dana kada i njihov sin u spomenutoj bolnici. Ustanovljeno je da dječak kojega je istoga dana u istome rodilištu rodila žena prezimena Liu nije njezin biološki sin, te da je zapravo to dječak obitelji Lu i obrnuto.

LOS ANGELES - Pop zvijezda Britney Spears zatražila je rastavu od svog supruga, plesača Kevina Federlinea s kojim je u braku dvije godine, objavili su mediji u srijedu. Spears (24), koja je u rujnu rodila njihovo drugo dijete, predala je zahtjev za raskid braka Vrhovnom sudu Los Angelesa navodeći kao razlog nepomirljive razlike u karakteru. Američka pjevačica prodala je diljem svijeta više od 60 milijuna albuma nakon što je 1999. godine postala planetarno popularna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙