FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

ZAGREB, 16. listopada 2006. (Hina) - Donosimo izbor zanimljivosti iz svijeta.
ZAGREB, 16. listopada 2006. (Hina) - Donosimo izbor zanimljivosti iz svijeta.

KAIRO - Egipćanka velikog trbuha "rodila" je u nedjelju u međunarodnoj zračnoj luci u Kairu 48 mobilnih telefona koje je namjeravala prokrijumčariti, objavile su vlasti. Mlada "trudnica", čiji identitet nije objavljen, potužila se nakon slijetanja svog zrakoplova iz Dubaija na bolove, nadajući se da će tako ubrzati prolazak carine. Iznenađen brojnim žigovima na njezinoj putovnici, s obzirom da joj njezino "stanje" ne bi smjelo dopuštati tolika putovanja, revni carinik zamolio je kolegicu da pretraži "trudnicu". Ona je tada "rodila" 48 mobitela vrijednih više od 17.000 američkih dolara, skrivenih pod odjećom. "Majka" je uhićena, rekao je predstavnik zračne luke.

RIM - Desetogodišnji Talijan postao je najmlađi plivač koji je svladao Mesinski tjesnac, prešavši u nedjelju sa Sicilije do talijanskog kopna za 55 minuta i 30 sekundi. Giuseppe Mangano, koji pomorski tjesnac između može vidjeti iz svoje kuće u Messini, preplivao je udaljenost od 3.700 metara unatoč lošim vremenskim uvjetima, visokim valovima i meduzama. Giuseppeov otac Baldassare, koji vodi lokalni bar, rekao je da je vrlo ponosan na uspjeh svog sina. Ipak i ova će nedjelja za njega, osim nesvakidašnjeg sportskog uspjeha, biti kao i svaka druga - nakon ručka otići će se van igrati s prijateljima.

LONDON - Američki glumac Bill Murray izveo je pravu malu senzaciju u škotskom gradiću St. Andrews kada se pridružio noćnoj zabavi skandinavskih studenata, pa čak i pomogao u pranju suđa, objavili su mediji u nedjelju. U Oskarom nagrađenom filmu "Izgubljeni u prijevodu", Murray igra usamljenog, sredovječnog glumca u Japanu koji prijateljuje s mladom Amerikankom i s njom tulumari. Baš kao i u filmu, 56-godišnji Murray "skompao" se s 22-godišnjom norveškom studenticom Lykke Stavnef koja ga je dovela na zabavu svojih prijatelja. Studentica socijalne antropologije kazala je da je Murray uživao pijući votku iz šalice za kavu, a kasnije i perući suđe u neurednoj kuhinji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙