FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 5. srpnja 2006. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.
ZAGREB, 5. srpnja 2006. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.

LONDON - Hrvatski tenisač Mario Ančić nije se uspio plasirati u polufinale Wimbledona, u četvrtfinalu ga je sa 6-4, 6-4, 6-4 svladao prvi igrač svijeta i trostruki pobjednik Wimbledona Švicarac Roger Federer. Ančić je odigrao odličan meč, ali švicarski čarobnjak je ponovno bio fantastičan, te u nekim trenucima niti Mariju nije preostalo ništa nego zapljeskati.

SAINT-QUENTIN - Australac Robbie McEwen (Davitamon-Lotto) pobjednik je četvrte etape biciklističke utrke "Tour de France" vožene od belgijskog Huya do Saint-Quentina u dužini od 207 kilometara. McEwen je u završnom sprintu bio brži od Španjolaca Isaaca Galveza (Caisse d'Epargne) i Oscara Freirea (Rabobank). U ukupnom redoslijedu vodstvo je zadržao Belgijanac Tom Boonen (Quick-Step) sa sekundom prednosti ispred drugog Australca Michaela Rogersa (T-Mobile) i pet ispred trećeg Amerikanca Georgea Hincapiea (Discovery Channel).

MADRID - Talijanski nogometni stručnjak Fabio Capello (60) imenovan je za novoga trenera madridskog Reala s kojim je potpisao dvogodišđnji ugovor. Capello je potpisao ugovor s Realom samo dan nakon što je podnio ostavku u Juventusu s kojim je prošle dvije godine osvajao naslove prvaka Italije. Capellu će to biti drugi dolazak na Santiago Bernabeu gdje je bio trener i prije 10 godina.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙