FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 25. lipnja 2006. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.
ZAGREB, 25. lipnja 2006. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.

STUTTGART - Nogometna reprezentacija Engleske plasirala se u četvrtfinale Svjetskog prvenstva nakon što je u dvoboju osmine finala svladala Ekvador u Stuttgartu sa 1-0 (0-0). Jedini pogodak postigao je David Beckham u 60. minuti iz slobodnog udarca. Engleska će u četvrtfinalu igrati protiv pobjednika susreta Portugal - Nizozemska koji se igra večeras.

SKRADIN - Hrvoje Miholjević biciklistički je prvak Hrvatske u cestovnoj vožnji za ovu godinu, on je pobijedio na 125 kilometara dugačkoj utrci u Skradinu u nedjelju ispred Massima Demarina, Davida Demanuelea, Radoslava Rogine i Tomislava Dančulovića koji su svi ciljem prošli u istom vremenu. Utrka je održana na vrlo zahtjevnoj stazi s mnogo uspona i tehničkih spusteva, a dodatna otegotna okolnost bila je temperatura od čak 38 stupnjeva celzijusa, pa je pobjedničko vrijeme iznosilo 3:25:48 sati. Inače, od prvih pet na utrci, čak četvorica su članovi slovenske momčadi Perutnina iz Ptuja, jedino trećeplasirani Demanuele vozi za hrvatsku momčad Loborika.

U kategoriji vozača do 23 godine naslov je pripao Kristijanu Đuraseku, također članu Perutnine, kod juniora najbolji je bio Marijan Perković iz Loborike, kod kadeta Igor Črnila iz varaždinske Sloge, a kod početnika Jasmin Bečirović iz Puirs-Kamena iz Pazina.

ZAGREB/PRAG - Hrvatska ženska reprezentacija u hokeju na travi ove je godine po prvi pzt nastupila na Alpskom kupu, te je u konkurenciji šest ekipa u Pragu osvojila peto mjesto. Naše hokejašice izgubile su oba dvoboja u skupini, od domaćina Češke sa 2-3, te od kasnijeg pobjednika Italije sa 0-3, da bi u utakmici za peto mjesto bile bolje od Švicarske nakon boljeg izvođenja kaznenih udaraca. Utakmica je završila 1-1, a naše igračice su bile bolje u izvođenju kaznenih udaraca sa 3-1.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙