FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 10. lipnja 2006. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.
ZAGREB, 10. lipnja 2006. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.

ZAGREB - U utakmici 1. kola skupine B na Svjetskom nogometnom prvenstvu Švedska i Trinidad i Tobago igrali su u Dortmundu 0-0. Trinidad i Tobago je od 46. minute igrao bez isključenog Averyja Johna.

FRANKFURT - U utakmici 1. kola skupine B na Svjetskom nogometnom prvenstvu Engleska je u Frankfurtu svladala Paragvaj sa 1-0 (1-0). Englezi su poveli već u 3. minuti autogolom paragvajskog kapetana Carlosa Gamarre.

PARIZ - Belgijska tenisačica Justine Henin-Hardenne po treći je put u karijeri pobjednica Roland Garrosa, naslovima iz 2003. i 2005. godine pridodala je i ovogodišnji nakon što je u finalu sa 6-4, 6-4 svladala Ruskinju Svetlanu Kuznjecovu.

MUENCHEN - Nogometna reprezentacija Toga, koja prvu utakmicu na SP u Njemačkoj igra za tri dana, ostala je noćas bez izbornika, budući da je njemački trener Otto Pfister podnio ostavku. Pfister je istaknuo da su igrači zbog nezadovoljstva premijama, koje im je ponudio Nogometni savez Toga, bojkotirali posljednja tri treninga.

"Bila je to teška odluka, uništen je moj san o nastupu na SP-u. No,

nije mi preostalo ništa drugo, jer je u ovakvim uvjetima nemoguće raditi", kazao je Pfister.

Momčad Toga će u prvoj utakmici protiv Južne Koreje, koja se igra 13. lipnja, voditi Pfisterov pomoćnik Kodjovi Mawuena.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙