FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 12. lipnja 2006. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.
ZAGREB, 12. lipnja 2006. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.

KAISERSLAUTERN - U prvoj utakmici skupine F na Svjetskom nogometnom prvenstvu Australija je u Kaiserslauternu u dramatičnoj završnici svladala Japan sa 3-1 (0-1). Poveo je Japan pogotkom Shunsukea Nakamure u 26. minuti, iako je dojam da je u toj akciji japanski napadač Naohiro Takahara prekrđajem onemogućio intervenciju australkog vratara Marka Schwarzera.

Taj je rezultat vrijedio do 84. minute, a tada se Tim Cahill u gužvi pred vratima Japana najbolje snašao i kroz šumu nogu poslao loptu u mrežu za izjednačenje. Samo pet minuta kasnije Cahill je donio potpuni preokret, sa 20-ak metara poslao je loptu u sam gornji desni kut Kawaguchijevih vratiju za 2-1. Inače, Cahill je u igru ušao pola sata ranije umjesto Marca Bresciana. Konačnih 3-1 postavio je John Aloisi u drugoj minuti nadoknade iz brzog protunapada.

GELSENKIRCHEN - U prvoj utakmici skupine E na Svjetskom nogometnom prvenstvu Češka je u Gelsenkirchenu svladala SAD sa 3-0 (2-0). Pogotke su postigli Jan Koller u 5. i Tomaš Rosicky u 36. i 76. minuti.

FRANKFURT - Njemački nogometni stručnjak Otto Pfister vratio se na klupu reprezentacije Toga samo tri dana nakon što je podnio ostavku.

"Vraćam se zbog toga što su to od mene tražili igrači. Svi su tražili od mene da se vratim tako da ću sutra sjediti na klupi protiv Južne Koreje", rekao je Pfister.

Togo se nalazi u skupini G na Svjetskom prvenstvu s Južnom Korejom, Francuskom i Švicarskom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙