FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 1. srpnja 2006. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.
ZAGREB, 1. srpnja 2006. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.

LONDON - Hrvatski tenisač Mario Ančić plasirao se u 4. kolo Wimbledona gdje ga očekuje dvoboj protiv Srbina Novaka Đokovića. Ančić je u 3. kolu sa 7-6 (5), 6-7 (5), 6-1, 6-3 svladao Švicarca Stanislasa Wawrinku.

LONDON - Hrvatski tenisač Ivan Ljubičić nije se uspio plasirati u 4. kolo Wimbledona, u dvoboju 3. kola izgubio je od Rusa Dmitrija Tursunova sa 7-5, 6-4, 1-6, 6-7 (6), 2-6.

GELSENKIRCHEN - Nogometaši Portugala plasirali su se u polufinale Svjetskog prvenstva, u četvrtfinalu su u Gelsenkirchenu boljim izvođenjem 11-eraca svladali Englesku sa 3-1

(0-0, 0-0).

SAITAMA - Hrvatski mastor borilačkih vještina Mirko Filipović plasirao se u poluzavrčnicu Svjetskog prvenstva u Pridu za 2006. godinu nakon što je danas u prvoj rundi pobijedio japanskog borca Hidehita Yoshidu.

STRASBOURG - Norvežanin Thor Hushovd (Credit Agricole) pobjednik je 7 kilometara dugog prologa u Strasbourgu kojim je započelo 93. izdanje najveće biciklističke utrke na svijetu, "Tour de Francea". Hushovd je zadanu dionicu prešao za 8:17 minuta, 73 stotinke brže od drugoplasiranog Amerikanca Georgea Hincapiea (Discovery Channel), dok je treće mjesto zauzeo prošlogodišnji pobjednik prve etape, Amerikanac David Zabriskie (CSC) sa četiri sekunde slabijim vremenom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙