FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

ZAGREB, 5. lipnja 2006.(Hina) - Donosimo izbor zanimljivosti iz svijeta.
ZAGREB, 5. lipnja 2006.(Hina) - Donosimo izbor zanimljivosti iz svijeta.

LOS ANGELES - I dok njezin bivši suprug Brad Pitt u Namibiji glumi taticu, Jennifer Aniston uživa u svojoj novoj ulozi kao najvruća holivudska zvijezda. Njezina nova romantična komedija "The Break-Up", u kojoj glumi s Vinceom Vaughnom, trenutačnim dečkom, zaprepastila je filmsku industriju svojom gledanošću i prvim mjestom na kino-blagajnama. Film je, naime, u prva tri dana prikazivanja zaradio 38,1 milijun dolara. Kritičari su film inače sasjekli i čak se zapitali "što tako dobra komičarka radi u tako glupom filmu?".

ISLAMABAD - Pakistan je zabranio prikazivanje filma "Da Vincijev kod" nakon što su to tražili kršćani, ali i muslimani koji su u toj zemlji većina. Filmska adaptacija bestselera Dana Browna, priča o vatikanskom prikrivanju činjenice da Isus Krist ima potomke, zaradila je stotine milijuna dolara diljem svijeta otkako se počela prikazivati u travnju. No prikazivanje filma u Pakistanu, kao i posjedovanje video-kaseta ili DVD-a, je zabranjeno, kazao je tajnik u ministarstvu kulture Jalil Abbas. "Film je svetogrdan za sve religije i zato samo donijeli takvu odluku", kazao je Abbas. Kršćani čine dva posto od 160 milijuna pakistanskog stanovništva.

WASHINGTON - Četrdesetčetverogodišnji Amerikanac uhićen je u nedjelju kada je usred bijela dana pokušao preskočiti ogradu Bijele kuće, objavile su sigurnosne službe. Roger Witmer, čiji motivi nisu pojašnjeni, nije uspio ni kročiti na tratinu predsjedničke rezidencije. Bit će optužen za nelegalni ulazak na tuđe vlasništvo, remećenje javnog reda i uništavanje vladinih dobara.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙