FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BiH: upozorenje o mogućem bojkotu prooizvoda iz Hrvatske

SARAJEVO, 13. svibnja 2006. (Hina) - Predsjednik Udruženjapoljoprivrednika u Bosni i Hrecegovini Ranko Bakić izjavio je u subotuu Sarajevu kako će ova udruga pozvati građane BiH na bojkot proizvodaiz Hrvatske nastavi li se ometanje uvoza u tu zemlju mlijeka imliječnih proizvoda bosanskohercegoavčkih proizvođača.
SARAJEVO, 13. svibnja 2006. (Hina) - Predsjednik Udruženja poljoprivrednika u Bosni i Hrecegovini Ranko Bakić izjavio je u subotu u Sarajevu kako će ova udruga pozvati građane BiH na bojkot proizvoda iz Hrvatske nastavi li se ometanje uvoza u tu zemlju mlijeka i mliječnih proizvoda bosanskohercegoavčkih proizvođača.

Bakić je sudjelujući na sastanku prerađivača mlijeka i mliječnih proizvoda iz BiH ustvrdio kako Hrvatska provodi disikriminatorske mjere prema izvoznicima iz BiH a kao primjer naveo je probleme koje u posljednje vrijeme ima tvrtka "Mlijekoprodukt" iz Bosanske Dubice.

Ova je tvrtka pod sumnjom je hrvatskih proizvođača mlijeka da u Hrvatsku zapravo izvozi prerađeno mlijeko u prahu.

Bakić je kazao kako Udruženje poljoprivrednika neće dopustiti da se nastavi "robni imperijalizam" Hrvatske a najučinkovitijom protumjerom smatra bojkot hrvatskih prehrambenih proizvoda.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙