FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Scheffer pozvao kosovske Albance i Srbe da nađu kompromisna rješenja

PRIŠTINA, 11. svibnja 2006 (Hina) - Po završetku jednodnevnogposjeta Kosovu glavni tajnik NATO-a Jaap de Hoop Scheffer pozvao je učetvrtak u Prištini kosovske Albance i Srbe na spremnost da tražekompromisno rješenje kako konačni status pokrajine ne bi zadovoljavaojednu stranu a frustrirao drugu.
PRIŠTINA, 11. svibnja 2006 (Hina) - Po završetku jednodnevnog posjeta Kosovu glavni tajnik NATO-a Jaap de Hoop Scheffer pozvao je u četvrtak u Prištini kosovske Albance i Srbe na spremnost da traže kompromisno rješenje kako konačni status pokrajine ne bi zadovoljavao jednu stranu a frustrirao drugu.

Scheffer je također upozorio sve one koji pokušavaju ometati pregovore o konačnom statusu Kosova da će se suočiti s KFOR-om.

KFOR je ovdje za svakog stanovnika Kosova, istaknuo je Scheffer dodavši da "Svi moraju biti spremni prihvatiti kompromis".

Scheffer je u pratnji 26 veleposlanika zemalja članica NATO-a tijekom dana u Prištini razgovarao s kosovskim predsjednikom Fatmirom Sejdiuom, premijerom Agimom Qekuom, predstavnicima manjina i predstavnicima KFOR-a.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙