FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministar Kirin s pomoćnikom glavnog tajnika NATO-a

BRUXELLES, 10. svibnja 2006. (Hina) - Hrvatski ministar unutarnjihposlova Ivica Kirin započeo je u srijedu popodne dvodnevni posjetBruxellesu, gdje će se sastati s više dužnosnika Europske unije iNATO-a.
BRUXELLES, 10. svibnja 2006. (Hina) - Hrvatski ministar unutarnjih poslova Ivica Kirin započeo je u srijedu popodne dvodnevni posjet Bruxellesu, gdje će se sastati s više dužnosnika Europske unije i NATO-a.

Ministar Kirin se po dolasku u Bruxelles sastao s pomoćnikom glavnog tajnika NATO-a za operacije Adamom Kobierackim. Razgovarali su o sudjelovanju hrvatskih policajaca u sklopu civilne komponente u misijama NATO-a u Afganistanu i na Kosovu.

Ministar Kirin i izaslanstvo MUP-a u četvrtak će se sastati s koordinatorom EU-a za borbu u protiv terorizma te s povjerenikom Europske komisije za pravosuđe, slobodu i sigurnost Francom Frattinijem.

Na tim će susretima biti riječi o provedbi Schengenskog akcijskog plana, zaštiti državne granice, suradnji u borbi protiv terorizma, organiziranog kriminala i korupcije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙