FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Biskup Košić primio episkopa Pimena

ZAGREB, 10. svibnja 2006. (Hina) - Pomoćni zagrebački biskup VladoKošić primio je danas u prostorijama zagrebačkoga Nadbiskupskogaduhovnog stola izaslanstvo Makedonske pravoslavne crkve s episkopom iupraviteljem Makedonske pravoslavne eparhije za Europu Pimenom načelu.
ZAGREB, 10. svibnja 2006. (Hina) - Pomoćni zagrebački biskup Vlado Košić primio je danas u prostorijama zagrebačkoga Nadbiskupskoga duhovnog stola izaslanstvo Makedonske pravoslavne crkve s episkopom i upraviteljem Makedonske pravoslavne eparhije za Europu Pimenom na čelu.

U episkopovoj pratnji bili su svećenik MPC-a u Hrvatskoj o. Kirko Velinski, đakon i episkopov tajnik Goran Stojčevski, predsjednica Makedonske pravoslavne općine (MPCO) sv. Zlate Meglenske u Zagrebu Stojanka Težak, potpredsjednik MPCO-a Neven Sukarovski i članica Upravnog odbora MPCO-a Julijana Kening.

Episkop Pimen je došao u nastupni posjet biskupu Košiću pošto je nedavno imenovan upraviteljem Makedonske pravoslavne eparhije za Europu, a trenutačno je u obilasku vjernika Makedonske pravoslavne crkve po Europi, priopćio je Ured zagrebačkoga nadbiskupa za odnose s javnošću.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙