FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Porečko-pulska biskupija zadovoljna Susretom hrvatske katoličke mladeži

POREČ, 9. svibnja 2006. (Hina) - Porečko-pulski biskup mons. IvanMilovan i članovi Organizacijskog odbora Susreta hrvatske katoličkemladeži, koji je 29. i 30. travnja održan u pulskoj Areni i poistarskim župama, izrazili su danas zadovoljstvo organizacijom skupa.
POREČ, 9. svibnja 2006. (Hina) - Porečko-pulski biskup mons. Ivan Milovan i članovi Organizacijskog odbora Susreta hrvatske katoličke mladeži, koji je 29. i 30. travnja održan u pulskoj Areni i po istarskim župama, izrazili su danas zadovoljstvo organizacijom skupa.

Biskup Milovan istaknuo je na konferenciji za novinare kako je susret, kojemu se odazvalo oko 18 tisuća mladih hrvatskih katolika, ispunio svoj cilj s obzirom na to da je mladima pružena prilika da propitaju svoje unutarnje vrijednosti, da se susretnu s vršnjacima te da jedni drugima budu poticaj i svjedoci u njegovanju životnih vrijednosti.

"Ovim susretom dobili smo više od onoga što je uloženo jer su povezani ljudi i krajevi, a mladi su imali prilike ohrabriti se u vjeri", istaknuo je porečko-pulski biskup mons. Ivan Milovan.

Članica Organizacijskog odbora Anđela Jeličić rekla je je da su svi sudionici susreta bili zadovoljni jer su osjetili pozitivno ozračje.

"Mislim da su se pronašli u cjelokupnom događaju kao dio jedne snage koja može nešto učiniti za boljitak ovoga društva", zaključila je Anđela Jeličić dodavši da su mladima željeli ponuditi kvalitetan i pozitivan sadržaj kao poticaj i ohrabrenje za suočavanje sa svakodnevicom.

Na konferenciji za novinare istaknuto je da se u Porečko-pulskoj biskupiji nastavljaju aktivnosti Godine mladih pa će se tako već 28. svibnja u Rovinju održati Biskupijski susret mladih "ZEMI".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙